Защо да рекламирате в Preparati.info?

Вече 7 години Preparati.info успешно доставя систематизирана информация за регистрираните в България препарати за растителна защита и се превърна в най - посещавания информационен сайт за ПРЗ. Според Google Analytics броят индивидуални потребители за 2023г. е 317 хиляди, които са направили 3.2 милиона преглеждания на страници. Прекарали са общо 72850 часа в гледане на сайта

Поднесете Вашата реклама на правилната целева група.

Рекламата в нашия сайт на препарати, торове, семена, селскостопански машини и консумативи е изключително ефективна в сравнение с тази по медии, сайтове с обща тематика и билбордове, където облъчвате с реклама незаинтересовани групи от хора.

Рекламите се поднасят в сайта чрез платформата Google Ad Manager, който има следните преимущества:
  • Реални импресии чрез антиспам защита и стандарти за правилно отчитане на импресиите. Броя на направените импресии както и всички статистики сe намират на гугъл сървъри и никой не може да ги манипулира.
  • Гео таргетиране. Могат да се таргетират отделни градове или области в България при поднасянето на дадена реклама.
  • Възможност за избор на това как да бъде разпределено във времето поднасянето на реклами.
  • Възможност да следите поднасянето на рекламите в Google Ad Manager.
  • И много други опции.

Сайтът е оптимизиран и за мобилни устройства от създаването си през 2017 година, което бе оценено от Google. За 2023г. 79% от потребителите са влезли в сайта от мобилно устройство. Preparati.info Ви дава възможност да достигнете до Вашата целева група чрез реклами за мобилни телефони.

Семплият дизайн на сайта и липсата на снимки и ярки цветове, ще фокусират вниманието на потребителя върху Вашата реклама.